. . .

Microgaming lanceert nieuwe Bingo side games

 

Microgaming komt steeds weer met verassende mogelijkheden en deze maand is dat het beschikbaar stellen van 8 nieuwe online bingo side games. Onder de nieuwe versies zijn er onder meer video slots en scratchcards te vinden. De zogenaamde side games worden steeds populairder onder de bingospelers, die tijdens het wachten op het vallen van de nummers, ook wat te doen willen hebben. De nieuwe side games kunnen dan ook als aanvulling op online casino spelen en in dit specifieke geval als aanvulling op online bingo worden beschouwd. Op dit moment zijn er al een aantal side games, waarvan bekend is dat online bingospelers deze tijdens het wachten op de getallen van de bingo al veelvuldig spelen.

Microgaming Nieuwe video slots
De video slots die deze maand nog op de markt worden gebracht zijn de Big Break, Harveys en Don Deal. De eerstgenoemde is een slot met 15 winlijnen met apen als thema. Alle hoge symbolen zijn bij dit spel de scatters met de mogelijkheid de winst te verdubbelen. Harveys is een slot met vijf rollen en 25 winlijnen en biedt mogelijkheden om tot 25 keer de multiplier te winnen en heeft een maximum van 30 Free Spins. De spelers kunnen bij dit spel beloond worden door het champagnesymbool te raken. Het slot Don Deal heeft 3 rollen en een winlijn en blinkt uit in klasse en veel geld.

Microgaming Scratchcard games
De nieuwe kraskaartspellen die door Microgaming zijn ontwikkeld bieden weer veel kans op winst. Hairy Faires en Turtley Awesome zijn de namen van de nieuwe scratchcards. Spelers van dit spel kunnen bij het online gokken bij drie gelijke symbolen, die uit 9 of 12 mogelijkheden kunnen worden gehaald een hoge prijs winnen. Kraskaartspellen zijn ideaal om als side game te spelen, want het spel is vlug gespeeld en er is altijd een kans op winst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *