. . .

Man uit India vergokt dochter

 

In India is het in principe verboden om te gokken, maar dat neemt niet weg dat veel mensen in India toch op alle mogelijke manieren proberen om te gokken. Het gokken in India is dan ook anders als in Nederland, waar iedereen naar een online casino kan gaan en onbelemmerd kan spelen op fruitautomaten, gokkasten en aan speeltafels kan pokeren. In India gebeurt het gokken op grote schaal illegaal in ondergrondse gokhallen, waar zich dan ook wel eens vreemde gebeurtenissen voordoen. Zo heeft een man, genaamd Ismael, zijn eigen dochter ingezet tijdens het gokken en haar daarmee verloren.

Dochter inzetten bij het gokken

De Indiase man staat bekend als gokverslaafd, maar is nu toch echt een hele grote stap te ver gegaan. Tijdens het gokken lukte het maar niet om te winnen en Ismael had inmiddels al zijn geld en bezittingen verspeeld. In plaats van te stoppen met het gokken, ging Ismael door en zette zijn eigen dochter in als wedgeld tegenover zijn tegenspeler Mustafa, die het geld en bezittingen van Ismael al had gewonnen. Ook deze keer verloor Ismael en Mustafa nam daarop de dochter van 18 jaar mee naar zijn eigen dorp.

Dochter dag later bevrijd

Gelukkig is er ook nog goed nieuws te melden en dat is dat de afloop van deze verschrikkelijke gebeurtenis ten goede is gekeerd. De politie is namelijk de volgende dag naar het dorp van de winnaar van het gokken gegaan om het meisje te bevrijden en mee te nemen. Voor de vader die zijn dochter heeft verspeeld is het minder gunstig afgelopen, want hij werd op zijn beurt door zijn vader het huis uitgezet. De politie was al langere tijd op de hoogte van de gokproblemen die Ismael had, maar heeft voor deze daad geen enkel goed woord over. Gokken is over het algemeen een groot probleem in India, want veel mensen met weinig middelen proberen door te gokken alsnog een betere toekomst op te bouwen. Dat het gokken ook compleet fout kan aflopen, blijkt wel uit de wanhoopsdaad van Ismael.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *